Bodybow harjoitus

Tulevat kurssit Nummelassa

Tutustu bodybow-kaariharjoitteluun tai pidä yllä hyvää liikuntatapaa pienryhmäkursseilla. Aloitamme 14.1.2020, kurssiin sisältyy 7 harjoituskertaa. Osallistumismaksu 70€ omalla kaarella ja 85€ lainakaarella.

  • Kurssi 1: Tiistaisin klo 17-18
  • Kurssi 2: Torstaisin klo 11-12

Ilmoittaudu puhelimitse tai tekstiviestillä Irmeli 0504056520. Osallistumismaksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla. Kurssin voit maksaa myös Smartum seteleillä.

Miksi BodyBow-harjoittelua

Bodybow kaari on kehitelty tavallista ihmistä varten. Bodybow harjoitteet sopivat kaikille ja kaiken ikäisille, sekä vähän liikuntaa harrastaville, että huippu-urheilijoille, niin kuntoilijoille kuin kuntoutusasiakkaille.

Kuntoilijoille ja urheilijoille Bodybow mahdollistaa motivoivan ja tehokkaan harjoittelumahdollisuuden, koska voimaharjoittelun sekä vartalonhallintaharjoittelun tulokset näkyvät nopeasti kun harjoittelu on säännöllistä. Parantamalla voimatasoa päästään lajista riippumatta parempiin tuloksiin. Harjoitteiden avulla saadaan myös koko kehoon jäntevyyttä.

Selän jäykkyydestä kärsiville Bodybow tuo helpon ja nopean avun. Jo muutamalla liikkeellä jähmeät selän nivelet vapautuvat ja lihakset saadaan toimimaan paremmin. Säännöllisellä harjoittelulla pystytään vaikuttamaan ryhdin korjaamiseen ja koko keho saa uudenlaista notkeutta ja parempaa liikkuvuutta. 

Fysioterapeutin ohjauksessa Bodybow toimii tehokkaana hoitovälineenä. Bodybow soveltuu parhaiten vartalolihasten vahvistamiseen sekä normaalin selän nivelliikkuvuuden ylläpitämiseen ja tasapainon parantamiseen. 

Bodybow soveltuu erityisen hyvin myös kotiharjoitteluun.

Ota yhteyttä.

IMG-20181118-WA0000