Tutustu

Hei!

Olen Irmeli Nuorinko-Yli-Kokkila, 60-vuotias fysioterapeutti, liikuntaa ja ulkoilua rakastava. Asun mieheni kanssa Sammatissa, kauniin ja rauhallisen luonnon helmassa. Meillä on kolme aikuista lasta, jotka ovat jo kaikki muuttaneet kotoa pois, kukin omaa elämää rakentamassa. Kotona on kuiten kaksi ihanaa koiraa, joiden kanssa on mukava ulkoilla ja harrastaa.

Ammatillinen urani on pitkä ja monipuolinen.

Ensimmäiseen ammattiin valmistuin Porin Teljän Ammattikoulusta SKY kosmetologiksi, jonka jälkeen toimin muutamia vuosia itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Kuntohoitajaksi valmistuin Hopeaniemen kuntohoitajakoulusta, jonka jälkeen jäin töihin Hopeaniemeen ja toimin mm.  klassisen hieronnan opettajana kaksi vuotta.

Olen myös suorittanut lymfaterapia opinnot.

Fysioterapiaa 30 vuoden kokemuksella

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Helsingissä 1988. Ammattitaitoa olen päässyt kehittämään monien koulutusten kautta.

Erityisosaamisen alueeni ovat

  • neurologinen fysioterapia
  • niska -hartia ja
  • alaselkä ongelmien tutkiminen ja hoito

Neurologian lisäkoulutuksena olen käynyt Bobath konseptin. Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot sain päätökseen 2006.

Tuki -ja liikuntaelin sairauksien puolelta osaamiseeni kuuluu MacKenzie, joka on yksi fysioterapeuttien käyttämä hoitomenetelmä selkärangan kiputiloissa. Olen käynyt myös useita SOMTYN järjestämiä manuaaliseen tutkimiseen ja terapiaan liittyviä kursseja mm. kliininen päättely, tutkiminen ja ohjaus selkäkipujen varhaisvaiheessa sekä neurologia / ortopedia yhdistelmäkursseja.

Työurani olen pääasiassa tehnyt sairaalassa.

 

 

Vastaanottoni

Yksityisvastaanottoni ajanvarauksella on Hyvinvointikeskus Jasminin tiloissa Nummelan Veikkoinkorvessa, Ratastie 15. Otan vastaan fysioterapia asiakkaita lääkärin lähetteellä tai  ilman lähetettä. Tarjoan myös hierontapalvelua ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapiaa kotiisi

Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Yhteistyökumppanini terveydenhoitaja Johanna Tuhkanen avustaa myös muissa kotona tehtävissä askareissa ja tarjoaa kotipalveluja ikääntyneille. Löydät hänen palvelut sivulta Kotiterveyspalvelu Henriikka.